Teams & Wedstrijden

Ardito heeft momenteel 1 damesteam en 2 herenteams die uitkomen in de NeVoBo-competitie. Daarnaast zijn er enkele dames die meetrainen met het tweede herenteam en traint er op donderdagavond een recreantenteam, bestaande uit grotendeels dames en enkele heren.

Trainingen vinden (afhankelijk van het team) plaats op maandag- of donderdagavond en op zaterdag worden de NeVoBo-wedstrijden gespeeld. De thuiswedstrijden van Ardito worden gespeeld in de sportzaal van het Kroonjuweel in Oost-Souburg.

Klik hier voor het actuele wedstrijdprogramma, de uitslagen en de stand van al onze NeVoBo-teams.


   

Heren 1

 

Heren 1 komt in seizoen 2022-2023 uit in de 1e klasse van de NeVoBo-competitie. Zij trainen op maandagavond van 20.00 uur tot 21.30 uur in het Kroonjuweel in Oost-Souburg. Het team wordt getraind door Bart & Wim. Thuiswedstrijden in de NeVoBo-competitie worden normaliter gespeeld op zaterdagmiddag om 14.00 uur of 16.00 uur in het Kroonjuweel in Oost-Souburg.

Klik hier voor het actuele wedstrijdprogramma, de uitslagen en de stand in de NeVoBo-competitie van Ardito Heren 1.
   

Heren 2

Heren 2 komt in seizoen 2022-2023 uit in de 2e klasse van de NeVoBo-competitie. Zij trainen op donderdagavond van 20.30 uur tot 22.00 uur in het Kroonjuweel in Oost-Souburg. Het team wordt getraind door Sido. Thuiswedstrijden in de NeVoBo-competitie worden normaliter gespeeld op zaterdagmiddag om 14.00 uur of 16.00 uur in het Kroonjuweel in Oost-Souburg.

Klik hier voor het actuele wedstrijdprogramma, de uitslagen en de stand in de NeVoBo-competitie van Ardito Heren 2.

 Een groep fanatieke dames (vergelijkbaar met de 1e klasse van de NeVoBo-competitie) traint op donderdagavond met Heren 2 mee. Deze dames trainen alleen en komen niet uit in de NeVoBo-competitie.

 

Dames 1

Dames 1 komt in seizoen 2022-2023 uit in de 3e klasse van de NeVoBo-competitie. Zij trainen op donderdagavond van 20.00 uur tot 21.30 uur in het Kroonjuweel in Oost-Souburg. Het team wordt getraind door Harm. Thuiswedstrijden in de NeVoBo-competitie worden normaliter gespeeld op zaterdagmiddag om 14.00 of 16.00 uur in het Kroonjuweel in Oost-Souburg.

Klik hier voor het actuele wedstrijdprogramma, de uitslagen en de stand in de NeVoBo-competitie van Ardito Dames 1.


   

Recreanten

 De recreanten trainen op donderdagavond van 19.30 uur tot 21.00 uur in het Kroonjuweel in Oost-Souburg. Deze groep bestaat uit grotendeels dames en enkele heren. Ze trainen alleen en komen dus niet uit in de NeVoBo-competitie. De recreanten zijn een mix van veteranen en nieuwe speelsters/spelers. Het niveau is daarom vergelijkbaar met de 3e klasse van de NeVoBo-competitie. De  recreanten worden getraind door Christa.