Teams & Wedstrijden

Ardito heeft momenteel 1 damesteam en 2 herenteams die uitkomen in de NeVoBo-competitie. Daarnaast zijn er enkele dames die meetrainen met het tweede herenteam. Trainingen vinden (afhankelijk van het team) plaats op maandag- of donderdagavond en op zaterdag worden de NeVoBo-wedstrijden gespeeld. De thuiswedstrijden van Ardito worden gespeeld in de sportzaal van het Kroonjuweel in Oost-Souburg.

Klik hier voor het actuele wedstrijdprogramma, de uitslagen en de stand van al onze NeVoBo-teams.

Heren 1

Heren 1 komt in seizoen 2022-2023 uit in de 1e klasse van de NeVoBo-competitie. Zij trainen op maandagavond van 20.00 uur tot 21.30 uur in het Kroonjuweel in Oost-Souburg. Het team wordt getraind door Bart & Wim. Thuiswedstrijden in de NeVoBo-competitie worden normaliter gespeeld op zaterdagmiddag om 14.00 uur of 16.00 uur in het Kroonjuweel in Oost-Souburg.

Klik hier voor het actuele wedstrijdprogramma, de uitslagen en de stand in de NeVoBo-competitie van Ardito Heren 1.

Heren 2

Heren 2 komt in seizoen 2022-2023 uit in de 2e klasse van de NeVoBo-competitie. Zij trainen op donderdagavond van 20.30 uur tot 22.00 uur in het Kroonjuweel in Oost-Souburg. Het team wordt getraind door Sido. Thuiswedstrijden in de NeVoBo-competitie worden normaliter gespeeld op zaterdagmiddag om 14.00 uur of 16.00 uur in het Kroonjuweel in Oost-Souburg.

Klik hier voor het actuele wedstrijdprogramma, de uitslagen en de stand in de NeVoBo-competitie van Ardito Heren 2.

Een groep fanatieke dames (vergelijkbaar met de 1e klasse van de NeVoBo-competitie) traint op donderdagavond met Heren 2 mee. Deze dames trainen alleen en komen niet uit in de NeVoBo-competitie.

Dames 1

Dames 1 komt in seizoen 2022-2023 uit in de 3e klasse van de NeVoBo-competitie. Zij trainen op donderdagavond van 20.00 uur tot 21.30 uur in het Kroonjuweel in Oost-Souburg. Het team wordt getraind door Harm. Thuiswedstrijden in de NeVoBo-competitie worden normaliter gespeeld op zaterdagmiddag om 14.00 uur in het Kroonjuweel in Oost-Souburg.

Klik hier voor het actuele wedstrijdprogramma, de uitslagen en de stand in de NeVoBo-competitie van Ardito Dames 1.

Dames Recreanten

De Dames Recreanten trainen op donderdagavond van 19.30 uur tot 21.00 uur in het Kroonjuweel in Oost-Souburg. Deze dames trainen alleen en komen dus niet uit in de NeVoBo-competitie. De Dames Recreanten zijn een mix van veteranen en nieuwe speelsters. Het niveau is daarom vergelijkbaar met de 3e klasse van de NeVoBo-competitie. De dames recreanten worden getraind door Christa.